GPS tracking - Specijalizovani paketi za razne namene

Naše usluge

SKROJENE PO VAŠOJ MERI

GPS praćenje po Srbiji

Posedujemo veliko iskustvo u GPS praćenju, posavetujte se sa nama o pravom rešenju za Vas, pratite i kontrolišite svoj vozni park po najpovoljnijim uslovima.

VELIKI PROJEKTI

Posedujete veliku flotu u svom voznom parku, potreban Vam je pouzdan partner sa iskustvom, naš server je projektovan za više desetina hiljada vozila. Saradjujte sa najboljima.

MEDJUNARODNO PRAĆENJE

Segment u kojem smo jednostavno najbolji, uz podršku naših inostranih partnera možemo da ponudimo ubedljivo najbolju i najpovoljniju uslugu medjunarodnog praćenja Vaših vozila..

ECO DRIVE

ECO DRIVE napredna funkcija naših uredjaja, smanjite potrošnju goriva i troškove održavanja vozila. Povećajte bezbednost , posebno kod mladjih vozača - početnika.

GPS praćenje za fizička lica

Pogledajte naš paket GPS praćenja posebno dizajniran za fizička lica. Prilagodjen način plaćanja , kao i mogućnost integracije sa alarmnim sistemom vozila.

ZIPPER zaštita rezervoara

Zipper poklopci kamionskih rezervoara, italijanskog proizvodjaca specijalizovanog za zaštitu goriva. Imajte informaciju uvek kada je cep rezervoara otvoren. NEMOGUĆA SABOTAŽA.

Politika naše kompanije

Naša misija je da dopremo do svih Vaših želja i potreba, da udovoljimo svakom zahtevu klijenta. U našem rečniku ne postoji fraza "to nemože", najviše što možete čuti od nas je "to nemože sada, ali će u najkraćem mogućem roku moći"