GPS PRAĆENJE U GRADJEVINSKOJ INDUSTRIJI

INTELIGENTNA REŠENJA ZA VAS

Uvodjenjem GPS praćenja u svoje poslovanje, u mnogome će te olakšati svakodnevne rutine, i dovesti do smanjenja troškova. Da li se Vaša vozila pravilno koriste? Gde se trenutno nalaze? Da li se Vaši resursi pravilno rasporedjuju, ili neko zloupotrebljava vozilo, gorivo... ili se jednostavno bahato odnosi prema tome. Sve su to pitanja na koja će te dobiti brze i precizne odgovore uz GPS-SYSTEM.

  • Trenutna lokacija i brzina kretanja vozila
  • Istorija kretanja 90 dana unazad (i više)
  • Uvid u stvarne radne sate Vaših mašina
  • Nivo goriva u rezervoaru, upozorenje na nagle pormene nivoa goriva
  • Logistički izveštaji na dnevnom i nedeljnom nivou
  • Automatski podsetnik za redovne servise, registraciju vozila, ateste...

Olakšajte sebi, neka GPS-SYSTEM odradi umesto Vas sve to čto Vam je oduzimalo mnogo vremena. Posvetite svoje vreme nečem drugom , logistiku će sistem raditi sam i bez greške.

Naša Ponuda

Već koristite usluge neke kompanije za GPS praćenje, Izaberite naše usluge i daćemo Vam nenadmašnu ponudu. Nudimo mogućnost na besplatnu probu našeg sistema na 7/14 dana, bez ikakvih obaveza i plaćanja.

Naše usluge

logistika skrojena po Vašoj meri

GPS praćenje po Srbiji

Posedujemo veliko iskustvo u GPS praćenju, posavetujte se sa nama o pravom rešenju za Vas, pratite i kontrolišite svoj vozni park po najpovoljnijim uslovima.

VELIKI PROJEKTI

Posedujete veliku flotu u svom voznom parku, potreban Vam je pouzdan partner sa iskustvom, naš server je projektovan za više desetina hiljada vozila. Saradjujte sa najboljima.

MEDJUNARODNO PRAĆENJE

Segment u kojem smo jednostavno najbolji, uz podršku naših inostranih partnera možemo da ponudimo ubedljivo najbolju i najpovoljniju uslugu medjunarodnog praćenja Vaših vozila.