ECO DRIVE U VAŠOJ SLUŽBI

ECO-DRIVE REŠENJA ZA VAS

ECO-DRIVE podiže uslugu GPS praćenja vozila na jedan viši nivo, imajte uvid da li se Vaša vozila kotiste ekonomično i bezbedno. Smanjite potrošnju goriva, troškove održavanja, izbegnite bespotrebne saobraćajne kazne. Sprečite bahato korišćenje vozila, zaštitite imovinu i živote vozača. Posebno želimo sa istaknemo važnost ECO-DRIVE funkcije u životima mladih vozača, početnika. GPS-SYSTEM vam omogućuje da u realnom vremenu dobijete informaciju rizičnom ponašanu vozača, kao i dnevne ili nedeljne izveštaje o tome.

  • Naglo kočenje
  • Agresivno startovanje ili ubrzavanje
  • Nagla i oštra skretanja
  • Prekoračenja zadate brzine
  • Vožnja na visokim obrtajima
  • Obaveštenja u realnom vremenu i putem izveštaja

Pustite da GPS-SYSTEM vodi računa o Vašem voznom parku i o bezbednosti Vaših zaposlenih ili najmilijih.

Naša Ponuda

Već koristite usluge neke kompanije za GPS praćenje, Izaberite naše usluge i daćemo Vam nenadmašnu ponudu. Nudimo mogućnost na besplatnu probu našeg sistema na 7/14 dana, bez ikakvih obaveza i plaćanja.

Naše usluge

logistika skrojena po Vašoj meri

GPS praćenje po Srbiji

Posedujemo veliko iskustvo u GPS praćenju, posavetujte se sa nama o pravom rešenju za Vas, pratite i kontrolišite svoj vozni park po najpovoljnijim uslovima.

VELIKI PROJEKTI

Posedujete veliku flotu u svom voznom parku, potreban Vam je pouzdan partner sa iskustvom, naš server je projektovan za više desetina hiljada vozila. Saradjujte sa najboljima.

MEDJUNARODNO PRAĆENJE

Segment u kojem smo jednostavno najbolji, uz podršku naših inostranih partnera možemo da ponudimo ubedljivo najbolju i najpovoljniju uslugu medjunarodnog praćenja Vaših vozila.