GPS-SYSTEM satelitsko praćenje

S-SYSTEM PROTECTED DOO

GPS-SYSTEM je naš brend. Satelitsko praćenje, telemetrija, kontrola voznog parka... nešto u čemu smo najbolji. U zaštiti vozila i objekata smo od 1997 godine, od 2000 godine na istoj lokaciji.
Stručnim radom i domaćinskim pristupom činimo da nam se klijenti godinama vraćaju , što nas čini veoma ponosnim. Budite i Vi deo naše sigurne porodice.
GPS praćenjem i montažom GPS uredjaja u vozila se bavimo od početka 2002 godine, što nas stavlja u red pionira te struke u Srbiji. Obzirom da je tek 2. maja 2000 godine ukinuto namerno degradiranje signala za civilne potrebe (Selective Avaibility) i da je praktično tek od tada krenuo ozbiljan razvoj GPS trackera za vozila civilne primene.

naša filozofija

Naša filozofija je veoma jednostavna, volimo to što radimo, volimo da to dobro radi, volimo da to približimo svima. Pažljivo osluškujemo želje i potrebe naših klijenata i trudimo se da GPS-SYSTEM prilagodimo Vama i vašim potrebama. Kvalitet je nešto sa čime nikada ne činimo kompromis, kvalitet nam je na prvom mestu, daleko ispred brzine, cene ili bilo čega. Rado ćemo potrošiti nekoliko sati više ako je to potrebno da se ispoštuju norme kvaliteta koje smo sami sebi propisali.

pravac u kojem se krećemo

  • Pružamo uslugu najvišeg kvaliteta svim našim klijentima
  • Investiramo puno u edukaciju kako bi obezbedili bolju uslugu klijentima i rast kompanije
  • Investiramo u tehnologiju radi obezbedjivanja brze, precizne i pristupačne usluge.
  • Sigurnost i kvalitet su naši primarni ciljevi
  • Uvek idemo u korak sa poslednjim dostignućima tehnologije
  • Pružamo stručnu i brzu podršku svim našim klijentima

Naše osnovne vrednosti

ONO ŠTO NAS ČINI RAZLIČITIM

Konstantna edukacija

Konstantna edukacija i usavršavanje je nešto što nas drži u vrhu, i što nam omogućava da stalno napredujemo i unapredjujemo naše usluge.

Najnovija Tehnologija

U svakom momentu pratimo novitete koji se pojavljuju u svetu satelitskog praćenja , i u najkraćem roku implementiramo najnovija dostignuća u našu ponudu.

Sigurnost & Kvalitet

Obučeni i licencirani intalateri, poštovanje svih pravila i propisa projektovanja i montaže tehničko sigurnosne opreme na vozila, ne narušavanje fabričke garancije vozila.

Briga za životnu sredinu

Nešto o čemu svaka kompanija i pojedinac treba da vodi računa, poštujemo sve standarde zaštite životne sredine, posredne i neposredne.

Pružamo vrhunsku uslugu satelitskog praćenja i telemetrije u celom svetu.

Već koristite usluge neke kompanije za GPS praćenje, izaberite naše usluge i daćemo Vam nenadmašnu ponudu.

zatražite ponudu